Biodiversitetspark - et skridt i den rigtige retning

25. maj 2023 var en stor dag for medarbejderne i Salling Groups hovedkontor syd for Aarhus.

Her åbnede vi nemlig vores biodiversitetspark, som både var til glæde for insekter og medarbejdere. Det, der før var en kedelig græsplæne, er nu i stedet kampesten, raftehoteller, træer og vild blomstereng. Hele 11.000 m2 er blevet omdannet til grønne oaser, som er beplantet med enggræs, mosebølle, aronia, benved og tørst, som alt sammen booster den lokale biodiversitet.

I vores biodiversitetspark får blomster og urter lov til at blomstre. Det øger fødegrundlaget for insekter og dyreliv. Som et eksempel kan nævnes den kræsne citronsommerfugl, som kun kan leve, hvor tørst eller brietorn gror.

Parken er selvfølgelig et lille bidrag i den samlede udfordring i forhold til den faldende biodiversitet, men målet med parken er, at den inspirerer medarbejdere, kunder og andre virksomheder til at tage kampen op for biodiversiteten, så vi kan inspirere hinanden til at gøre en forskel, der hvor vi kan.

Det har i hvert fald fået både plante- og dyreliv til at blomstre på de ellers før golde græsplæner, der omkransede Salling Groups hovedkontor.

biodiversitet2

Åbningen af vores biodiversitetspark

Salling Group A/S

Rosbjergvej 33
8220 Brabrand
Denmark

CVR: 35 95 47 16

Kontakt

Salling Group hovedkontor 
+45 8778 5000
Telefontid: 08.00 - 16.00
Følg os på LinkedIn