Bæredygtighed

Salling Group er danskernes foretrukne indkøbssted af varer til husholdning og hverdag. Det er en tillid, vi er stolte af, og som vi tager alvorligt. For den forpligter.

Hver dag køber tusindvis af mennesker ind i vores forretninger. Det stiller krav til de produkter, vi sælger og til de mere end 60.000 medarbejdere, der på hver sin vis sikrer, at der er varer på hylderne. Tilsammen udgør de fundamentet for hele Salling Group. Og er dermed afsættet for vores overordnede bæredygtigshedsstrategi.

Siden 1906 har kernen i vores forretning været kvalitetsprodukter, god service og ansvarlig adfærd. Det har ikke ændret sig, men strategi og fokus for ansvarlighed er løbende blevet tilpasset de udfordringer, vi som samfund står over for.

Vores primære strategiske prioriteter er klima og sundhed, fordi vi tror på, at vi her kan gøre en væsentlig forskel. Alt sammen for at gøre det lettere for vores kunder at handle mere ansvarligt og leve sundere i hverdagen. I dag og i fremtiden.

118

nationaliteter

Mennesker og produkter

er vores fundament

2,4 milliarder

kr. investeres i energioptimering

Klima og sundhed

er vores prioriteter

Se vores tiltag

  • Madspild

  • Plastik

  • biodiversitet2

    Biodiversitet

  • Dyrevelfærd

Politikker

Vores politikker sætter en klar retning for vores måde at drive en ansvarlig forretning og de krav, vi stiller til vores medarbejdere og samarbejdspartnere.

Læs politikker
Spirer

Salling Group A/S

Rosbjergvej 33
8220 Brabrand
Denmark

CVR: 35 95 47 16

Kontakt

Salling Group hovedkontor 
+45 8778 5000
Telefontid: 08.00 - 16.00
Følg os på LinkedIn