Innovation Day 2023

I Salling Group er vi glade for at kunne invitere til Innovation Day 2023. Det sker den 8. november på hovedkontoret i Aarslev ved Aarhus.

Innovation Day 2023 er for dig, der brænder inde med nye og kreative nonfood produkter og koncepter, som er klar til at blive præsenteret for en ekspertjury bestående af repræsentanter fra Salling Groups indkøbsafdelinger og koncernens kæder. De udvalgte vindere vil blive tilbudt at indgå i koncernens varesortiment på hylderne i Bilka og føtex.

Sidste år var NSI Electronic blandt vinderne af Innovation Day 2022, hvor de præsenterede deres revolutionerende nyhed for juryen: Prosonic Go – et 32” Android Smart TV på batteri.

”Når et produkt vinder Salling Groups Innovation Day, giver det flere muligheder end normalt for øget eksponering i form af markedsføringer, butiksplaceringer osv. Vi har fået en fantastisk promovering af Prosonic Go. Samtidig har butikkerne været gode til at følge op med en masse sjove Facebook-tiltag, fordi de også synes, det er spændende, når Salling Group er først med de nyeste gadgets,” fortæller Martin Kjærsgaard Bach, Managing Director hos NSI Electronic.

Salling Group ser også ud over landets grænser og tilbyder derfor både mulighed for fysisk og virtuel deltagelse ved Innovation Day 2023.

Læs hvordan du deltager i Innovation Day 2023 nederst på siden.

Nye rammer

I år vil Innovation Day strække sig over to dage, og som noget nyt får alle deltagere mulighed for at udstille og præsentere sine ideer og koncepter for medarbejdere på Salling Groups hovedkontor.

8. november 2023: Vi åbner dørene til Innovation Day 2023, hvor du som deltager skal pitche dit produkt eller koncept og overbevise juryen om, at netop dit produkt skal være på Salling Groups hylder. Før og efter præsentationen vil du have mulighed for at opstille en stand på vores hovedkontor, som juryen undervejs vil besøge.

9. november 2023: Vi giver mulighed for, at alle deltagere kan udstille og præsentere deres spændende koncepter og produkter for Salling Groups medarbejdere ved et åbent arrangement på vores hovedkontor. 

Ansøg her

Brænder du inde med et nyt og innovativt nonfood-produkt, som ikke er på hylderne i Salling Group? Så har du muligheden for at ansøge nu!

Ansøgningsformularen, som du finder her på siden, kan indsendes til innovation@sallinggroup.com  indtil den 22. september 2023.

Alle ansøgninger vil blive vurderet ud fra produkternes bidrag til det eksisterende marked, deres attraktivitet for Salling Groups kunder, graden af kreativitet i produkterne samt deres potentiale for at opbygge et stærkt brand og profitabilitet.

Nøgledatoer og deadlines for Innovation Day 2023:
22. september: Frist for indsendelse af ansøgning til innovation@sallinggroup.com
13. oktober: Invitation til Innovation Day udsendes
8. november: Innovation Day 2023, Salling Group HQ, Aarhus
9. november: Leverandørudstilling, Salling Group HQ, Aarhus

Salling Group A/S

Rosbjergvej 33
8220 Brabrand
Denmark

CVR: 35 95 47 16

Kontakt

Salling Group hovedkontor 
+45 8778 5000
Telefontid: 08.00 - 16.00
Følg os på LinkedIn